Προφίλ

Λίγα λόγια για την REMS-HELLAS

Η REMS HELLAS ανήκει στην Νέα Γενιά των επιχειρήσεων στο χώρο του real estate και από το 2001 αποτελεί μια πρωτοποριακή & δυναμική παρουσία με ραγδαία εξέλιξη στο χώρο των μεσιτικών υπηρεσιών.

Επενδύει συνεχώς σε ανθρώπους, σε συνεργασίες και σε τεχνολογική υποδομή, αυξάνοντας τη δύναμη προβολής και προώθησης των ακινήτων στην εγχώρια και ταυτόχρονα στις διεθνείς αγορές.

Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς.

  • Γιατί με την εμπειρία, αξιοπιστία και επαγγελματισμό που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε άμεσα κάθε αίτημα σας με απόλυτη εχεμύθεια και συνέπεια, σεβόμενοι τις επιθυμίες και το χρόνο σας.
  • Γιατί θα εξυπηρετηθείτε με υπευθυνότητα από επαγγελματίες μεσίτες αστικών συμβάσεων ή σύμβουλους ακινήτων και πιστοποιημένους εκτιμητές ακίνητης περιουσίας, που αποτελούν μια σταθερή και αξιόπιστη δυναμική ομάδα.
  • Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να υποστηρίξουμε όλα τα στάδια αγοραπωλησίας ή ενοικίασης με τον πιο υπεύθυνο τρόπο. Όλοι οι συνεργάτες μας, νομικοί, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές, τραπεζικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι ειδικοί στον τομέα τους.
  • Γιατί παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και αναπτύσσουμε διαρκώς σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες μας πριν και μετά από κάθε συναλλαγή, πάντοτε διαθέσιμοι για ερωτήσεις και συμβουλές σχετικές με την ακίνητη περιουσία.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι μόνον απλά λόγια. Είναι η δέσμευσή μας και αντικατοπτρίζεται σε γεγονότα που μπορεί να σας εγγυηθεί κάθε ένας από τους πελάτες μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας! Επικοινωνήστε μαζί μας
Loading...