Προφίλ Γραφείου

Λίγα λόγια για την REMS-HELLAS

Η REMS-HELLAS ανήκει στην Νέα Γενιά των επιχειρήσεων στο χώρο του real estate και από το 2001 αποτελεί μια πρωτοποριακή & δυναμική παρουσία με ραγδαία εξέλιξη στο χώρο των μεσιτικών υπηρεσιών.

Επενδύει συνεχώς σε ανθρώπους, σε συνεργασίες και σε τεχνολογική υποδομή, αυξάνοντας τη δύναμη προβολής και προώθησης των ακινήτων στην εγχώρια και ταυτόχρονα στις διεθνείς αγορές.

Γιατί να απευθυνθείτε σε εμάς.

 • Γιατί με την εμπειρία, αξιοπιστία και επαγγελματισμό που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες καινοτόμες τεχνολογίες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε άμεσα κάθε αίτημα σας με απόλυτη εχεμύθεια και συνέπεια, σεβόμενοι τις επιθυμίες και το χρόνο σας.
 • Γιατί θα εξυπηρετηθείτε με υπευθυνότητα από επαγγελματίες μεσίτες αστικών συμβάσεων ή σύμβουλους ακινήτων και πιστοποιημένους εκτιμητές ακίνητης περιουσίας , που αποτελούν μια σταθερή και αξιόπιστη δυναμική ομάδα.
 • Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να υποστηρίξουμε όλα τα στάδια αγοραπωλησίας ή ενοικίασης με τον πιο υπεύθυνο τρόπο. Όλοι οι συνεργάτες μας, νομικοί, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές, τραπεζικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι ειδικοί στον τομέα τους.
 • Γιατί παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και αναπτύσσουμε διαρκώς σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες μας πριν και μετά από κάθε συναλλαγή, πάντοτε διαθέσιμοι για ερωτήσεις και συμβουλές σχετικές με την ακίνητη περιουσία.
 • Όλα τα παραπάνω δεν είναι μόνον απλά λόγια. Είναι η δέσμευσή μας και αντικατοπτρίζεται σε γεγονότα που μπορεί να σας εγγυηθεί κάθε ένας από τους πελάτες μας.

  Στοιχεία Γραφείου

  Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
  Rems Hellas
  ΓΟΥΝΑΡΗ Δ. 112-114, 16561 ΓΛΥΦΑΔΑ
  Εμπορικό Κέντρο ZIK ZAK
  Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 9600244
  Κινητό Τηλέφων. : 693 2222 574
  Φαξ : 210 9632814

  e-mail : info@rems-hellas.gr

  Σύνολο Καταχωρηθέντων: 408
  Ανάθεση Ακινήτου
  Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε, τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!
  Φόρμα ανάθεσης ακινήτου
  Ζήτηση Ακινήτου
  Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε, τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!
  Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

  e-mail Alerts
  Δημιουργείστε μία Ζήτηση που θα αποθηκευθεί στο σύστημα και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας άμεσα, για κάθε νέο ακίνητο που την ικανοποιεί !!!
  Δημιουργία Ζήτησης
  Ανάλυση Χαρτοφυλακίου
  0Κατοικίες Προς Πώληση:
  0Κατοικίες προς Ενοικίαση:
  0Επαγγελματικά Προς Πώληση:
  0Επαγγελματικά προς Ενοικίαση:
  0Οικόπεδα Προς Πώληση:
  0Οικόπεδα προς Ενοικίαση:
  0Λοιπά Ακίνητα Προς Πώληση:
  0Λοιπά Ακίνητα προς Ενοικίαση:
  Copyright 2020 by http://www.rems-hellas.gr
  Designed & Powered by Fortunethellas