Δείτε τι σημαίνει να βρίσκεται το ακίνητό σας στους καταλόγους μας- Πρόγραμμα marketing.

Η πώληση ενός ακινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν μη ειδικό, καθώς καινούριες τεχνικές προβολής και δυνατότητες προώθησης έχουν αναπτυχθεί.

Η REMS-HELLAS παρέχει αποτελεσματικές μεσιτικές υπηρεσίες ακινήτων.
Βασισμένη αφενός στους ανθρώπους της, που είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες μεσίτες-εκτιμητές ή σύμβουλοι ακινήτων με ήθος και σοβαρότητα και αφετέρου στην άριστη τεχνολογική της υποδομή, έχει τη δυνατότητα να πουλά και να ενοικιάζει ακίνητα σε ευρεία γκάμα περιοχών και τιμών. Έχει αναπτύξει ένα δυναμικό σύστημα marketing για την ανάδειξη και προώθηση των ακινήτων:

  • Την προσωπική προσέγγιση πελατών μας παλαιών και νέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που μας ζητούν να τους βρούμε και να τους προτείνουμε ακίνητα. Οι υποψήφιοι αυτοί αγοραστές ή ενοικιαστές ενημερώνονται άμεσα για κάθε σχετικό ακίνητο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλεφωνικά, ή με φαξ.
  • Την καταχώρησή τους με πλήρη περιγραφή και τις κατάλληλες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας www.rems-hellas.gr που είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό και εξελιγμένο εργαλείο, εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση του. Με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Παρακολούθησης Ακινήτων και Άμεσης Ενημέρωσης Πελατών οι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται άμεσα για τα νέα ακίνητα που καταχωρήθηκαν και ταιριάζουν στα κριτήριά τους.
  • Την σωστή παρουσίασή τους στον κατάλληλο έντυπο ελληνικό και ξένο τύπο και στα on line έντυπα που απευθύνονται στους κατάλληλους ανθρώπους για κάθε ακίνητο. Παράλληλα οι συνεργασίες που έχουμε με τα δημοφιλέστερα ελληνικά και διεθνή sites του real estate προσφέρουν μια συνεχή και δυναμική προβολή των ακινήτων μας.

Η REMS-HELLAS με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αποτελεί το φίλτρο για εσάς και την περιουσία σας από διάφορους κινδύνους. Οι υποψήφιοι που εμείς φέρνουμε να επισκεφθούν το ακίνητό σας συνοδεύονται οπωσδήποτε από συνεργάτη μας, έχουμε πάντα τα στοιχεία τους και τον αριθμό της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και έχουν υπογράψει για το ακίνητο ή τα ακίνητα που θα τους υποδείξουμε. Έτσι δεν ανοίγετε την πόρτα σας και δεν δείχνετε τους χώρους σας σε εντελώς ανεξέλεγκτα και άγνωστα άτομα, που δεν γνωρίζετε τους σκοπούς και τις προθέσεις τους.

Θέλετε να σας βοηθήσουμε στη πώληση του ακινήτου σας;
Συμπληρώστε τη Φόρμα Ανάθεσης
Για περισσότερες πληροφορίες
Επικοινωνήστε μαζί μας


Πως εργαζόμαστε

  • Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε, να μας στείλετε fax , e-mail, ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα πιο κάτω.
  • Ενας συνεργάτης μας θα έλθει σε επαφή μαζί σας για να καθορίσετε μια συνάντηση. Θα καταγράψει λεπτομερώς το ακίνητό σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και θα το φωτογραφήσει με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσίαση.
  • Επειδή εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια, η ανάθεση και προβολή του ακινήτου για πώληση ή ενοικίαση γίνεται πάντα με εντολή σας. Αμέσως το ακίνητό σας θα συμπεριληφθεί στους καταλόγους μας και θα το προωθήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά σύμφωνα με το πρόγραμμα marketing της εταιρείας μας.
  • Πολύ σημαντικό ρόλο στην πώληση ενός ακινήτου έχει ο προσδιορισμός της σωστής τιμής. Ο καθορισμός της έχει σχέση με τη κατάσταση και την ηλικία του ακινήτου, την ποιότητα κατασκευής του ιδίου αλλά και των γειτονικών του κτιρίων, την μοναδικότητα, τον χαρακτήρα της περιοχής, την μελλοντική της εξέλιξη, την χρονική περίοδο και πολλά άλλα. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που επηρεάζουν την τιμή του ακινήτου σας σύμφωνα με την εκτιμητική, την εμπειρία μας και τα σχετικά συγκριτικά στοιχεία που διαθέτουμε. Ο ρόλος μας είναι συμβουλευτικός. Η απόφαση της τιμής ανήκει στον ιδιοκτήτη και πρέπει να είναι μέσα στα πλαίσια της αγοράς για να έχει το ακίνητο «καλή πώληση».
  • Η ενοικίαση επίσης του ακινήτου σας είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση. Η σχέση ιδιοκτήτου και ενοικιαστή έχει διάρκεια και η φερεγγυότητα και σοβαρότητα του ενοικιαστή έχουν πολύ μεγάλη σημασία για μια αρμονική συνεργασία. Έτσι, ειδικώτερα στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επιπλωμένων κατοικιών, προωθούμε τα ακίνητα κυρίως σε στελέχη πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Όταν δε το μισθωτήριο συμφωνητικό πλησιάζει στην λήξη του, εφ’ όσον και εσείς συμφωνείτε, επαναπροωθούμε το ακινητό σας για να ενοικιασθεί πάλι το συντομότερο.

Φόρμα Ανάθεσης
Περιγράψτε το ακίνητο σας και στείλτε το σε όλα τα Γραφεία/Μέλη της Rems-Hellas. Σύντομα ένας συνεργάτης μας που δραστηριοποιείται στην συγκεκριμένη περιοχή του ακινήτου θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Στοιχεία Ακινήτου

Περιφέρεια*
Νομός*
Περιοχή*
Κατηγορία*
Τύπος*
Προς*
Τιμή
Τετραγωνικά Μέτρα
*

Περιγραφή


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email
*
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Τηλέφωνο
*
Κινητό
Ώρες Επικοινωνίας

Εισάγετε τον κωδικό


Αποστολή Φόρμας
Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε είναι μόνον για χρήση από την Rems-Hellas και ουδέποτε θα κοινοποιηθούν σε τρίτους
Πληροφορίες
Rems Hellas
ΓΟΥΝΑΡΗ Δ. 112-114, 16561 ΓΛΥΦΑΔΑ
Εμπορικό Κέντρο ZIK ZAK
Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 9600244
Κινητό Τηλέφων. : 693 2222 574
Φαξ : 210 9632814

e-mail : info@rems-hellas.gr


Copyright 2020 by http://www.rems-hellas.gr
Designed & Powered by Fortunethellas