Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

  • Έχουμε στη διάθεσή σας μια μεγάλη γκάμα ακινήτων διαφόρων περιοχών και τιμών. Πολλά από αυτά υπάρχουν μόνο στον δικό μας κατάλογο, καθώς οι ιδιοκτήτες τους εμπιστεύονται απόλυτα την ποιότητα των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότητά μας.
  • Θα βρείτε εδώ, στην ιστοσελίδα μας, ένα εξαιρετικό «εργαλείο» την «Αναζήτηση Ακινήτων» με τις πρωτοποριακές υπηρεσίες Παρακολούθησης Ακινήτων και Άμεσης Ενημέρωσης Πελατών για να ψάξετε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν. Η αναζήτησή τους, καθώς και η παρουσίασή τους γίνεται με τρόπο εύκολο, λειτουργικό και ευχάριστο.
  • Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με φαξ ή e-mail. Θα καταγράψουμε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας και οι άνθρωποί μας, πιστοποιημένοι επαγγελματίες μεσίτες αστικών συμβάσεων με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το έργο τους, θα σας υποδείξουν τα καταλληλότερα ακίνητα. Παράλληλα θα ερευνούμε να εντοπίσουμε το σωστό ακίνητο για εσάς, όπως κάνουμε για κάθε πελάτη μας που θέλει να βρει ακίνητο, είτε για δική του χρήση, είτε για επένδυση.
  • Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να σας βοηθήσουμε σε όλα τα στάδια της αγοράς ή ενοικίασης ακινήτου από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή της, υπεύθυνα και σωστά. Όλοι οι συνεργάτες μας , νομικοί , συμβολαιογράφοι , μηχανικοί , αρχιτέκτονες, τραπεζικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι έμπειροι στον τομέα των ακινήτων και υπεύθυνοι στον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.
  • Εάν είστε κάτοικος εξωτερικού και σχεδιάζετε την εγκατάστασή σας στην Ελλάδα, μπορούμε να κάνουμε πολλά για εσάς. Επισκεφθείτε τη σελίδα «Μετοίκηση/Relocations» και θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες.
Έτοιμοι να βρείτε ένα ακίνητο;
Αρχίστε την ερευνά σας
Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό ακίνητο;
Συμπληρώστε την Φόρμα Ζήτησης


Γνωρίστε την έξυπνη «Αναζήτηση Ακινήτων»

  • Αν θέλετε , ξεκινήστε αμέσως την on line αναζήτηση ακινήτων και βάλτε όσα σας ενδιαφέρουν στην προσωπική σας Λίστα Επιλεγμένων, όπου θα μπορείτε να τα συγκρίνετε μεταξύ τους. Εάν θελήσετε να τα αποθηκεύσετε, κάντε εγγραφή και θα αποθηκευθούν στο λογαριασμό σας.
  • Μπορείτε να αποθηκεύετε όσα ακίνητα σας ενδιαφέρουν στα Αγαπημένα και κάθε φορά που θα επανέρχεστε στο site μας θα είναι εκεί για να τα δείτε, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε. Μπορείτε επίσης να καταχωρείτε όσες δικές σας Σημειώσεις θέλετε σε κάθε ακίνητο, για να διευκολύνετε την επιλογή σας.
  • Επί πλέον έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύετε τα κριτήρια της αναζήτησής σας (Αποθηκευμένες Αναζητήσεις). Αποθηκεύστε όσες αναζητήσεις θέλετε (αγορά, ενοικίαση, κατοικία, εξοχικό, οικόπεδο, επαγγελματικό κλπ.). Μπορείτε να εκτελέσετε οποιαδήποτε αποθηκευμένη αναζήτηση θέλετε ή να σβήσετε όποια δεν σας ενδιαφέρει πλέον.
  • Παράλληλα, χάρη στο εξελιγμένο πρόγραμμα Άμεσης Ενημέρωσης Πελατών με e-mail alerts (Οι Ζητήσεις μου) μπορείτε να δημιουργήσετε όσες Ζητήσεις θέλετε, ή να μετατρέψετε σε Ζητήσεις όποιες και όσες Αναζητήσεις σας θέλετε, για να ενημερώνεστε άμεσα με e-mail κάθε φορά που ένα ακίνητο μπαίνει στον κατάλογό μας και ταιριάζει με τα κριτήρια κάποιας ζήτησής σας.
  • Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας συνεργάτης μας θα έλθει σε επαφή μαζί σας για να καθορίσετε μια σειρά επισκέψεων στα ακίνητα που πιθανόν σας ενδιαφέρουν, να ακούσει τις επιθυμίες σας και να απαντήσει στις ερωτήσεις και στις απορίες σας.

Φόρμα Ζήτησης Ακινήτου
Ορίστε τα κριτήρια της ζήτησης σας και ενημερώστε όλους τους επαγγελματίες Μεσίτες της Rems-Hellas, που έχουν ακίνητα στη συγκεκριμένη περιοχή , για το τι ψάχνετε. Βρείτε το επόμενο ακινητό σας εύκολα και γρήγορα.

Κριτήρια Ζήτησης

Περιοχή*
Πληκτρολογήστε τις Περιοχές στις οποίες
αναζητάτε ακίνητα, στο παραπάνω πλαίσιο
Κατηγορία*
Τύπος*


Τιμή
*
-
*
Τετραγωνικά Μέτρα
*
-
*
Προς*

Περιγραφή


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email
*
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Τηλέφωνο
*
Κινητό
Ώρες Επικοινωνίας

Εισάγετε τον κωδικό


Αποστολή Φόρμας
Τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε είναι μόνον για χρήση από την Rems-Hellas και ουδέποτε θα κοινοποιηθούν σε τρίτους
e-mail Alerts
Δημιουργείστε μία Ζήτηση που θα αποθηκευθεί στο σύστημα και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας άμεσα, για κάθε νέο ακίνητο που την ικανοποιεί !!!
Δημιουργία Ζήτησης
Πληροφορίες
Rems Hellas
ΓΟΥΝΑΡΗ Δ. 112-114, 16561 ΓΛΥΦΑΔΑ
Εμπορικό Κέντρο ZIK ZAK
Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 9600244
Κινητό Τηλέφων. : 693 2222 574
Φαξ : 210 9632814

e-mail : info@rems-hellas.gr


Copyright 2020 by http://www.rems-hellas.gr
Designed & Powered by Fortunethellas